Loading…

Bedrijf

Berkhout Plants BV. is een echt familiebedrijf gespecialiseerd in de teelt van bloeiende planten. Paul en Jeroen Berkhout zijn eigenaar van het bedrijf dat hun vader Theo Berkhout in 1987 oprichtte. Chrysabella is de potchrysantenlijn en het hoofdproduct wat zij telen en afleveren. Primula Obconica “Touch Me” is het seizoensproduct.

Berkhout Plants onderscheidt zich door sterke kwaliteit en het bieden van maatwerk. Er wordt altijd ingespeeld op de wensen van de klant of het nu gaat om de grootte van de bestelling, het type verpakking of een specifiek fust, alles is mogelijk.

Onze producten worden dagelijks aangeboden aan de klok bij Flora Holland op de locaties Aalsmeer en Naaldwijk, daarnaast kunnen de producten ook rechtstreeks besteld worden.

Door jarenlange ervaring, continue innovatie en bovenal een grote passie voor het vak realiseren zij dagelijks hun belangrijkste doelstelling: het telen van een prachtig, rijkbloeiend product van topkwaliteit.

De producten van Berkhout Plants zijn op milieuvriendelijke wijze geteeld en dragen al jarenlang een MPS-A certificaat. Dit milieuvriendelijk denken komt terug in alle handelingen: gewasbescherming, bemesting, het scheiden van afvalstromen en het energiebeleid.

chrysabella assortiment

Assortiment

Berkhout Plants is een kwekerij van potchrysanten van de Chrysabella collectie.

chrysabella inspiratie

Inspiratie

Er zijn Chrysabella's voor ieder seizoen, zowel voor binnen als buiten.

chrysabella verzorging

Verzorging

Chrysabella potchrysanten zijn gemakkelijke planten.

Log in

create an account